Má smysl jít na demonstraci Bloku proti islámu? Mnoho lidí si myslí, že ne. Jeden známý mi řekl: „co si myslíš, že tam vybojuješ?“ A co bezpečnost? Paříž je sice daleko, ale přece jen, je to demonstrace proti islámu. Dalším problémem může být střet s těmi, kdo podporují imigraci, aby byl vytvořen nový evropský národ, který by nahradil současné národy Evropy.

 

 

Určitá rizika tedy existují. Zatím ale nejsou vysoká. Účast na podobné demonstraci v Paříži nebo v Londýně či Mnichově by byla jistě nebezpečnější. A jsou zde další důvody, proč naopak na Albertov jít. Vláda by měla uvidět, že značná část obyvatel Česka si otevírání hranic pro nelegální uprchlíky nepřeje. Naši ministři nás chtějí ukolébat příslibem uzavřením Schengenské hranice. To je ale něco, co sice mohou zástupci Česka v EU navrhnout, ale samotnou realizaci zajistit nemohou. Zcela na rovinu – ti, kdo současnou masovou migraci muslimů do Evropy podporují, ještě zdaleka nedosáhli svého a skutečné uzavření Schengenské hranice neumožní. Česká vláda, pokud chce hájit zájmy našich občanů, by měla uzavřít naše hranice – na to prostředky má. Na rozdíl od prezidenta ale naší vládě zcela chybí odvaha udělat něco, co by se ve Washingtonu a v Bruselu nelíbilo. Místo toho raději ministr obrany mluví o tom, že se v zájmu bezpečnosti budeme asi muset zříci části svých občanských práv a svobod. Teroristické útoky podobné tomu, ke kterému došlo v pátek 13.11.2015 v Paříži, budou nejspíš evropskými elitami použity pro likvidaci opozice, aby je nemohla porazit v demokratických volbách. Kdo nebude s imigrací souhlasit, bude označen extrémistu nebo fašistu, a umístěn do příslušného zařízení.

O tom, zda bude Česko podobné tomu dnešnímu i nadále nebo zda se za 20 let staneme občany druhé kategorie, kteří se budou obloukem vyhýbat spoustě zakázaných zón, kde bude vyhlášeno právo Šaríja, o tom se rozhoduje nyní, v těchto měsících. Až zde budou desítky tisíc muslimů, bude už pozdě.