Pokud věříte, stejně jako doktor Emil Hácha, že český stát není schopen samostatné existence, pak SPD určitě nevolte. Budiž ale řečeno, že jsou státy menší, ve kterých se žije dobře a jejich občané o žádném sloučení do nějakého superstátu neuvažují. Například Kostarika.

Tomio Okamura v rozhlase 2.10.2017 - video zde. Program SPD zde.

Myslíte, že vaše děti a vnoučata se jistě rády přizpůsobí požadavkům islamistů? Považujete činnost nevládních organizací, financovaných globálními oligarchy (jako George Soros) za přínos? Souhlasíte s vysíláním českých vojáků do pobaltí na ruské hranice nebo do Afganistánu? V tom případě kandidátku s číslem 29 do volební urny nevhazujte.

Někdo možná řekne: "chci volit stranu, která má v programu prosazování křesťanských hodnot". Třeba KDU-ČSL. Jenže KDU-ČSL, stejně jako TOP09, je pro další  integraci do EU. V posledních dvaceti letech nebyl v Evropské komisi ani jeden komisař, který by hájil konzervativní hodnoty a práva křešťanů na svobodu svědomí. Proč si vedení KDU-ČSL myslí, že to bude někdy jinak? Evropská komise se nikdy nezastala křesťanů vyháněných a vražděných islamisty na Blízkém východě - naopak v Sýrii podporovala džihádisty bojující proti sekulární vládě prezidenta Asada. Jak napsal Vladimír Palko v knize Lvi přicházejí: "Revoluce má přinést lidem osvobození od útlaku, přiznat jim práva. A kdo ten útlak představuje? No přece staré pořádky. A staré pořádky, to je přece křesťanství. To se sice obvykle neříká nahlas, ale v řadách revoluce se tak myslí a podle toho i jedná. Jak má tedy do tohoto vidění světa zapadat skutečnost, že na celém světě jsou to právě křesťané, kteří nejsou strůjci, ale oběťmi útlaku? Vždyť křesťanství, to je ten útlak, který má právě revoluce odstranit". Nikým nevolené vedení Evropské unie je trvale v rukách právě takovýchto revolucionářů. Plná integrace do EU by znamenala pro český parlament a vládu ztrátu všech rozhodujících pravomocí. Rozhodování o otázkách jako legalizace eutanázie, definice manželství (skupina osob libovolného pohlaví) nebo povinné kurzy proti homofobii ve  školách, o tom všem se bude rozhodovat v Bruselu a ne v Praze. To, že další setrvání v EU pro nás znamená příchod desítek a později stovek tisíc muslimských imigrantů, snad není potřeba rozebírat.

Jsem tedy rozhodnut volit SPD. Vím, že nic není dokonalé. I v případě, že SPD dosáhne velmi dobrého výsledku, se zázrak nestane. Lidé zázraky dělat neumí. Můžeme jen prosit Pána Boha, aby dal své požehnání těm, kdo žijí v naší zemi, i jinde ve světě.